Sales workflow banner

Authors in Aarhus præsenterer SIR ANTONY BEEVOR

Hovedbiblioteket

Wednesday, 27. September 2017, at 19:00 - 20:30

Hvordan fortæller vi verdenshistorien på nye fængende måder?

Read more

Sir Antony James Beevor er førende inden for sit felt som militærhistoriker og er ikke til at komme uden om, hvis man interesserer sig for Anden Verdenskrig. Forfatteren er nemlig særlig kendt for at have skrevet adskillige bøger om krigen. Mest kendt er bøgerne Stalingrad fra 1999, Berlin - Faldet, 1945 fra 2002 og senest storværket Anden Verdenskrig fra 2017 på 900 sider, der blandt andet høstede seks stjerner i Jyllands-Posten og fem hjerter i Politiken, og som i detaljer beskriver og føjer nye facetter til vores viden om Anden Verdenskrig.

Sammen med historiker Bo Lidegaard vil Sir Antony Beevor fortælle om sit forfatterskab og kaste lys over diskussionen om, hvordan store, velkendte kapitler i nyere verdenshistorie kan formidles på nye, fængende måder og om, hvad diskussionen om, hvordan fortiden skal udlægges, betyder for vores opfattelse af aktuelle problemer.

Sir Antony Beevor er født i 1946, uddannet officer fra militærakademiet Sandhurst i det sydlige England og var udstationeret i Tyskland under Den Kolde Krig. Efter sin militærkarriere har Sir Antony Beevor blandt andet været professor på University of London og University of Kent. Historikeren begyndte egentlig sin litterære karriere med romanen Violet Brink i 1975, men det er de faglitterære værker, der har gjort ham berømt.

Bo Lidegaard er dansk historiker, dr.phil. og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Politiken. Han har været nomineret til Årets historiske bog to gange med hhv. Kampen om Danmark 1933-1945 (2005) og En fortælling om Danmark i det 20. århundrede (2011).

Foto: John Carey og Poul Crowther

--

Arrangementet realiseres af Aarhus' internationale forfatterscene Authors in Aarhus, der er et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Aarhus Kommunes Biblioteker.​

FØLG AUTHORS IN AARHUS PÅ HJEMMESIDEN, FACEBOOK OG INSTAGRAM


The event is not open.

Shopping cart All amounts in DKK

0,00 Total

Promotion code

Re-send tickets

Supply us with your e-mail address so that we can re-send your tickets.

All